18.03.2023
expomed-eurasia-2023-fuari-istanbul-da-gerceklestirildi-18032023135127


Türkiye ile Avrasya’nın en büyük sağlık ve medikal fuarı olma özelliğini taşıyan “EXPOMED Eurasia”, 16-18 Mart 2023 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi‘nde gerçekleştirildi. 

18 ülkenin katılımıyla bu yıl 30’uncusu düzenlenen fuara; Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Sabahattin Aydın, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, TÜSEB Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan, TİTCK Başkanı Dr. Asım Hocaoğlu, TİTCK Başkan Yardımcıları Dr. Mehmet Hakan Fırat, Dr. Ecz. Sevil Azak Sungur, Doç. Dr. Mehmet Kürşat Derici ile  Daire Başkanlarımız  katılım sağladı.

Sağlık Bakan Yardımcısı  Prof. Dr. Sabahattin Aydın, fuar alanını gezerek sergilenen tıbbi cihazlar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Expomed Fuarında;  “Tıbbi Cihazda Klinik Değerlendirme ve Klinik Araştırmalar”, “MDR-IVDR Geçiş Süreçleri” ile “Tıbbi Cihaz Alanında Kamu ve Özel Teşvikler”in konuşulduğu, TİTCK yöneticilerinin de sunum yaptığı paneller gerçekleştirildi.  

İnovasyon Alanı’nda ziyaretçiler, yenilikçi ürün ve hizmetleri yakından inceleme fırsatı buldu. 700’ün üzerinde yerli ve yabancı firmanın katıldığı, tıbbi cihaz, ekipman ve teknolojilerin sergilendiği fuara ilgi büyüktü.

 

 

Galeri