05.11.2019
himss-19-eurasia-saglik-bilisimi-ve-teknolojileri-konferansi-ve-fuari-05112019170315

“HIMSS’19 Eurasia-Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarı” Sağlık Bakanlığı’nın destek ve himayelerinde İstanbul’da gerçekleştirildi.

Açılışını Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın yaptığı fuara; Sağlık Bakan Yardımcıları Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Dr. Şuayip Birinci, TİTCK Başkanı Dr. Hakkı Gürsöz, Başkan Yardımcıları Eray Kaplan ve Recep Uslu ile Daire Başkanlarımız katılım sağladı.

TİTCK Destek Hizmetleri ve Bilgi Yönetimi Başkan Yardımcısı Eray Kaplan, fuar kapsamında düzenlenen konferansta;  “Sağlık Hizmeti Sunumunda Sağlıklı Bir Gelecek İçin Endüstrinin Rolünü Güçlendirmek” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

TİTCK Bilgi Sistemleri Daire Başkanı Ecz. Ömer Hakan Şimşek ise sunumunda, katılımcılara; hastaneler için karekod takibi ve İlaç Takip Sistemi’ni anlattı.

“HIMSS’19 Eurasia’ya bölge coğrafyasındaki ülkelerin sağlık otoriteleri de katıldı.

Fuar, katılımcılarına en iyi IT uygulamaları ve inovasyona dayalı sağlık çözümleriyle buluşma fırsatı sundu.

Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Fuarı kapsamında Dijital Hastane, E-Sağlık, sağlıkta akıllı sistemler ve teknolojiler, sağlık bilişimi alanında ileri uygulamalar, yapay zekâ ve yeni teknolojiler; sağlık yöneticileri ve sağlık bilişimi profesyonelleri ile buluştu. 

Galeri

Adı
Tarih
Doküman
12
05.11.2019