10.03.2020
uluslararasi-biyoteknoloji-kongresi-10032020151958

Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi “BIO Türkiye”, İstanbul Osmanlı Arşivi Külliyesi Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, TÜBİTAK, SGK ve KOSGEB işbirliği ile ilaç, Eczacılık, Sağlık Bilim ve Teknolojileri Vakfı (İVEK) tarafından düzenlenen organizasyon üç gün sürdü.

BIO Türkiye’ye; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İVEK Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar, TİTCK Başkanı Dr. Hakkı Gürsöz, TİTCK Başkan Yardımcıları Dr. Ecz. Harun Kızılay, Recep Uslu ve Daire Başkanlarımız katılım sağladı.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca konuşmasının ardından Kongrenin düzenlenmesine destek veren kurum ve kuruluşların temsilcilerine teşekkür plaketi verdi. Fuar alanındaki stantları gezdi.

Sağlıkta yeni nesil çalışmaların paylaşıldığı Kongreye; yerli ilaç ve biyoteknoloji şirketleri ile öğrenci ve akademisyenler yoğun ilgi gösterdi.

 

Galeri